Kager smager godt til kager og kager!

Kagekonkurrence

Kagekonkurrencer indgår som en del af vores midsommerfejring i juni måned. De to gange det er blevet afviklet har det været en rigtig stor succes. Første gang i forbindelse med afdelingens 30-års jubilæum i 2019.

Midsomer Murders

Kagekonkurrencer kender vi fra Midsomer Morders og kriminalkommissær Barnaby. Her foregår det hele i en ramme af klassisk, engelsk landsbyidyl.

Regler for deltagelse

 

Til en kagekonkurrence kan alle deltage. De to gange, hvor det er blevet afviklet i Børglumparken, har der været pænt mange kager.

Ønsker man at deltage, meddeler man det til den der står for kagekonkurrencen.

Man bestemmer selv til den kage, man deltager med, og som man tror på har den største chance for at vinde. Hver deltager må kun komme med en kage, og man deltager kun med en kage, man selv har lavet.

Kniber det med tilslutningen til kagekonkurrencen, må der lidt benarbejde til.

Konkurrencen

 

Det hele starter med, at alle der er samlet til kagekonkurrencen efter tur tager smagsprøver fra kagebordet. Det skal være til alle.

Godt forsynet med kager.

Når konkurrencen begynder, smager alle på alle kager eller på de kager man mener har en chance for at vinde.

 
 
 
Kagekonkurrence i forbindelse med Børglumparkens 30 års jubilæum
Børglumparken 30 år
 

Du finder din bedste opskrift på din favoritkage, gør den klar til lørdag eftermiddag og kommer automatisk med i vores kagekonkurrence! ?
Kagekonkurrencen til vores midsommerfest.

Bag din favoritkage og deltag i den hårde dyst om midsommerfestens bedste kage. Ingen særlige krav til type.

 

Til et godt afsnit med kriminalkommissær Barnaby hører mindst én mordgåde og én kage. Ofte foregår det i forbindelse med en malerisk byfest med den helt obligatoriske english kagekonkurrence! Plumkage og arsenik. Det hele foregår selvfølgelig i Midsomer som oven i købet lyder lidt som midsommer, så hvorfor ikke? – sådan en skal vi også have!

Det var en meget kvalificeret dommerpanel til kagekonkurrencen

Når vi når frem til lørdagen, har vi forhåbentligt udpeget et meget kvalificeret dommerpanel.

Kvalificerende for opgaven som kagedommer er fokus, kritisk sans og en udpræget afsky for købekager. Det er også vigtigt, at man har prøvet at spise rigtigt mange kager. Kageerfaring vægtes tungt, kan man sige. Men intet er afgjort på forhånd.

Ideen om en kagekonkurrence kom op på mandagsmødet. Ved at deltage hjælper du med til, at vi får lavet de kager, vi skal bruge til efter spisningen, hvor vi forventer at trække ned til væksthuset igen. Hvis vejret arter sig, vil vi sammen se solnedgangen kl. 22.04.

Et dommerpanel vil stå klar til at smage på sagerne, og en vinder vil bliver udpeget. Vinderen vil modtage en lille præmie og resultatet vil blive offentliggjort på Facebook og vores hjemmeside. Derfor har vi også brug for din opskrift.

Vejledning

For at gennemføre en kagekonkurrence i Børglumparken, et bæredygtigt fællesskab med fokus på grøn tænkning og fællesspisning, kan følgende trin følges:

  1. Planlægning: Bestem datoen for konkurrencen og sikr, at det ikke kolliderer med andre arrangementer i Børglumparken. Det er vigtigt at kommunikere datoen til alle beboere i god tid, så de har mulighed for at forberede deres kager.
  2. Regler: Udarbejd klare retningslinjer for konkurrencen. Dette kan inkludere kriterier som originalitet, smag, udseende og brug af bæredygtige ingredienser. Disse kriterier understøtter Børglumparkens fokus på bæredygtighed og fællesskab.
  3. Tilmelding: Opret et tilmeldingssystem, hvor deltagerne kan registrere deres kager. Dette kan gøres via Børglumparkens hjemmeside eller ved personlig henvendelse. Sørg for at angive en deadline for tilmelding.
  4. Lokation og Opsætning: Vælg en passende lokation i Børglumparken for konkurrencen, og sørg for, at der er tilstrækkeligt med plads til kagerne, dommere og tilskuere. Opsæt borde og dekorationer, som reflekterer parkens bæredygtige værdier.
  5. Dommerpanel: Sammensæt et dommerpanel, der kan inkludere både professionelle bagere og beboere i Børglumparken. Dette vil sikre en bred vurdering af kagerne baseret på forskellige perspektiver.
  6. Gennemførelse: På dagen for konkurrencen, sørg for at deltagerne har mulighed for at præsentere deres kager for dommerne og de øvrige deltagere. Dommerne bedømmer derefter kagerne baseret på de fastsatte kriterier.
  7. Præmieoverrækkelse: Afgør vinderne baseret på dommernes bedømmelser og overræk præmier. Præmierne kan reflektere Børglumparkens fokus på bæredygtighed, såsom gavekort til lokale økologiske butikker.
  8. Fællesspisning: Efter konkurrencen, arranger en fællesspisning, hvor alle kan smage på de forskellige kager. Dette fremmer fællesskabet og giver deltagerne mulighed for at dele opskrifter og bagetips.

 

Ved at følge disse trin kan Børglumparken gennemføre en vellykket og inkluderende kagekonkurrence, der fejrer fællesskab, bæredygtighed og den glæde, som bagning kan bringe.

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Emner

Nøgleord

Mere om