Genbrug eller spild en chance! Valget er dit

Forbrug med omtanke

I Børglumparken passer vi på ressourcerne. Vi har indrettet en Genbrugs, hvor beboerne kan stille deres ting. Ting som vi ikke bruger mere, men som andre kan få gavn af.

Ved indflytning er der altid noget, som bliver tilovers. Boligen, man er flyttet fra, var måske stor, lejligheden, man er kommet til eller husholdningen, er mindre. Det betyder, at vi ikke har de samme behov som før. Vi oplever alle, at vi gemmer på ting og sager, som vi bare fylder kældre og skabe med. Nogle vælger at dumpe det i affaldscontaineren eller til storskrald.

Genbrugsen i Børglumparken
Genbrugsen i Børglumparken

Genbrugsen som alternativ

I skuret ved siden af miljøgården (tidl. containergården) har vi indrettet vores helt egen genbrugscentral. Her lader vi andre få gavn af det, vi selv smider væk. Skrald for en, kan være guld for en anden.

(Kun beboerne har adgang til rummet).

Når du skal af med noget

Vælg de ting ud, som du tror andre kan have gavn af. Det må ikke være genstande, som har fejl eller mangler, som gør dem uanvendelige eller uinteressante for andre.

Skårede figurer eller service og elektronik, der ikke fungerer, skal ikke ind i Genbrugsen, men kasseres.

Alt, hvad du kommer med, skal være rengjort.

Forsøg at finde plads til på hylderne. Hvis det ikke er muligt, enten fordi der er fyldt op, eller fordi genstanden er for stor til at være der, skal du kontakte en af os fra bestyrelsen (Peter, Maja og Torben).

Man viser behørigt hensyn til andre brugere ved at holde orden på stedet.

Når du finder noget

Kun genstande, som tydeligvis er beregnet for det, kan du tage med dig. Er du i tvivl, så spørg en af os. Som udgangspunkt er alle genstande på hylderne beregnet til at kunne tages med.

Der må ikke handles med genstandene på hylderne.

Man viser behørigt hensyn til andre brugere ved at holde orden på stedet.

Husk at lukke døren efter dig!

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Emner

Nøgleord

Mere om