Vandreture

Omkring Børglumparken er der masser af muligheder for vandreture. Der er gang- og naturstier overalt og vores gå gruppe vælger hver gang selv hvorhen og hvor langt, de vil gå. Alle er velkomne!

Børglumparkens vandreture

Har du brug for eller bare lyst til frisk luft, har du mulighed for at gå selv eller melde dig til vores gruppe, der går ture sammen. Det er altid hyggeligt, og så får du måske også hørt og set ting, som du ikke kender til i området.

Selv på de små vandreture er der noget at se på, her ved Lund Mølle

Turene kan være alt fra ganske korte ture på 20 minutter til længere vandreture på over 2 timer. Det afgør man fra gang til gang i enighed med resten af gruppen.

Vi kan ikke alle på de samme tidspunkter, og der kan også være forskellige interesser, men det snakker man sig frem til. Derfor er der ikke en bestemt plan for gåturerne. Vejret og årstiden spiller selvfølgelig også en rolle.

Når vi beslutter at gå en tur, aftaler vi det typisk enten på Messenger eller i beboerhuset. Hvis ikke du bruger Messenger, er du nødt til at kontakte enten Maja i nr. 41A st. eller Lene i nr. 71 1.tv. (Bemærk, at man godt kan være på Messenger uden nødvendigvis at være på Facebook).

Ellers kig her på hjemmesiden under Nyheder. Der vil nogle gange være aftalt gåture, dog ikke altid. Ofte arrangeres gåturerne ganske spontant, fordi der er en eller nogle stykker, der beslutter sig for at gå en tur.

Vandreture indebærer

Fordelen ved at gå sammen er at du sikrer dig, at du kommer af sted. Har vi aftalt at gå ud og man ikke dukker op, kontakter vi dig.

Vandreture gavner helbredet og stresser af i en travl hverdag. På vandreturene får vi også snakket sammen og nye ideer dukker op.

Badebro ved Fuglsang Sø

Er der stemning for det, så tager vi en kande med te/kaffe med på turen, og hvem ved, hvis du ønsker det, kan det blive til en hel picnictur.

Flere gange er det blevet til en længere tur omkring Gødstrup Sø, som byder på flot natur og flotte udsigter. I dag er det muligt at gå omkring hele søen og ved dens sydvestlige hjørne er der en udsigtspost, hvor man kan iagttage fuglevildtet.

ALLE er velkommen!

FNs verdensmål

Mål 3: Sikre et sundt liv for alle og fremme trivsel for alle aldersgrupper.

Mål 3: Sikre et sundt liv for alle og fremme trivsel for alle aldersgrupper.

Skriv et svar

Læs mere