Til nye indflyttere

Velkommen til Børglumparken

Som ny beboer i afdelingen er der mange ting at sætte sig ind i. Vi står klar til at hjælpe med et overblik

Ny beboer

Oversigtskort

BP oversigt mobil OMM - 5 - Børglumparken
 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen eller Fruehøjgaard. Fruehøjgaard yder almindelig service inden for kontorets åbningstid.

Yderligere kontaktoplysninger finder du på vores kontaktside.

Vaskemaskine, ovn og kogesektion

 

Hjælp til din vaskesøjleovn og kogesektion i køkkenet. 

Følger du vejledningerne og ikke kan få det til at fungere, må du kontakte service. Ellers har du også mulighed for at spørge din nye nabo. 

Udlån af værktøj

 

Mangler du f.eks. en boremaskine eller en sækkevogn er der mulighed for udlån af værktøj og redskaber.

Kælderrum

 

I forbindelse med din indflytning har du fået fremvist dit kælderrum. Er det ikke sket, eller har du glemt, hvor det er, finder du det let ved at følge infoskiltene for enden blokken, der ligger tættest på din bolig. På din nøgle finder du et lejlighedsnummer, som du også finder på døren til dit kælderrum. Ellers spørg din nabo!

Flyttekasser

 

Du får brug for at komme af med nogle tomme flyttekasser. De skal op i vores miljøgård, som du finder øverst i afdelingen ud for nr. 43.

Det samme gælder overskydende møbler. Det er storskrald og vil blive automatisk afhentet.

TV-signal

 

Hvis ikke du har forberedt andet, vil du allerede ved indflytning være tilmeldt youSees grundpakke. 

Børglumparken har en fælles prisaftale med youSee, som gør deres tre TV-pakker en smule billigere. Der er en besparelse på 400-640 kr. om året.  Spørg på kontoret eller ring direkte til youSee. Aftalen med youSee er frivillig og kan altid opsiges.

Internet

 

Du er selv nødt til at sørge for dit internet. Du kan evt. overveje en aftale med youSee, men du vælger frit. Der er mange, som klarer sig fint alene med deres mobildata-forbindelse.

Cykel og scooter

 

Rundt i afdelingen er der ti aflåste og et antal ulåste skure til parkering af din cykel/scooter. Vis hensyn og forvent, at der kan være trængsel om pladsen.

Carporte

 

Der er otte carporte til udlejning i afdelingen. Skal du bruge en, kan skrive dig på ventelisten. De er som regel alle optaget/udlejet. Henvend dig på kontoret.

Andre praktiske spørgsmål

Har du flere spørgsmål efter du er flyttet ind, finder du flere oplysninger på Fruehøjgaards hjemmeside med værd at vide for alle afdelinger.

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Emner

Nøgleord

Mere om