Gode samtaler dæmper forskelligheder og fremmer enighed

- Amos Bronson Alcott

Beboerhuset

Booking

Med online reservation er det super nemt at booke beboerhuset

Efter omfattende renovering og udvidelse 2021 står Beboerhuset i Børglumparken i dag som et hyggeligt og velindrettet samlingssted. Her er plads til forskellige beboeraktiviteter, og det er et sted, hvor nye ideer kan prøves af. Har du spørgsmål om brugen af huset, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen.

Booking af Beboerhuset til Fælles Aktiviteter

Beboerhuset er tilgængeligt for booking til fælles aktiviteter. For at reservere lokalerne skal du udfylde formularen på hjemmesiden og huske at informere om den planlagte aktivitet.

Vigtige regler for brug

  • Booking kan kun foretages for en periode på op til en måned frem i tiden.
  • Ordensregler skal overholdes, og alle brugere forventes at bidrage til at opretholde et ryddeligt og rart sted.
  • Nøgleansvarlig åbner døren, og den ansvarlige for arrangementet skal sikre oprydning og rengøring efter brug.
  • Aktiviteter skal annonceres på de tre informationstavler og tavlen inden for døren i beboerhuset.

Faciliteter og Fastlagte Aktiviteter

Beboerhuset er udstyret med køkken, TV, og internet. Faste aktiviteter som café og fællesspisning ligger fast i kalenderen. Vi opfordrer til, at alle beboere tager hensyn til hinanden og samarbejder om at skabe en positiv atmosfære for alle i Beboerhuset.

Bidrag til Fællesskabet

Beboerhuset er et resultat af fælles indsats, hvor daglig tidsindsats og energi fra engagerede beboere har gjort stedet til et værdifuldt aktiv for Børglumparken. Hvis du ønsker at bidrage og hjælpe til, tøv ikke med at kontakte de aktive i huset. Sammen skaber vi et beboerhus, der er åbent og imødekommende for alle.

Fælles aktiviteter

 

Beboerhuset er primært tiltænkt vores fælles beboeraktiviteter. Her kan man mødes, lære hinanden at kende og få gjort de ting, der ikke er plads til derhjemme.

Fællesspisning

 

En af de aktiviteter, som betyder rigtigt meget for afdelingen, er vores ugentlige fællesspisninger. Hver fredag er lokalet reserveret til fællesspisning, hvor alle kan deltage.

Caféen

 

En meget brugt mulighed for at mødes er de ugentlige åbne caféer. Hver onsdag og søndag kl. 14-16 er døren åben for alle i afdelingen. To beboere sørger for kaffe og brød.

Film og tv

 

I beboerhuset er der en storskærm, som bliver brugt til at se TV og film på. Alle kan aftale og få udleveret en nøgle. Brug formularen.

Møder

Er du en del af et udvalg eller en arbejdsgruppe i afdelingen har I mulighed for at holde jeres møder i beboerhuset.

Baseret på frivillighed

 

Men husk altid, at de muligheder, som er nævnt ovenfor, kun er mulig fordi, der er nogen, der hver dag lægger tid til og energi i at gøre lokalet anvendelig. 

Beboerhuset har vi selv indrettet og er uden tvivl et stort aktiv for Børglumparken. Hvis du også synes, det har værdi og gerne vil hjælpe, skal du ik’ tøve med at kontakte husets aktive.

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Emner

Nøgleord

Mere om