Gode samtaler dæmper forskelligheder og fremmer enighed

- Amos Bronson Alcott

Beboerhuset

Beboerhuset giver alle en mulighed for at mødes med en nabo, en ven eller deltage i de fælles aktiviteter.

Velindrettet beboerhus

 

Efter istandsættelse og udvidelse har Børglumparken i dag et hyggeligt og velindrettet beboerhus. Der er plads til mange forskellige beboeraktiviteter, og der er plads til at prøve nye ideer af. Hvis du som beboer i Børglumparken har spørgsmål om brug af huset, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen.

 

Fælles aktiviteter

 

Beboerhuset er primært tiltænkt vores fælles beboeraktiviteter. Her kan man mødes, lære hinanden at kende og få gjort de ting, der ikke er plads til derhjemme.

 

Fællesspisning

 

En af de aktiviteter, som betyder rigtigt meget for afdelingen, er vores ugentlige fællesspisninger. Hver fredag er lokalet reserveret til fællesspisning, hvor alle kan deltage.

Caféen

 

En meget brugt mulighed for at mødes er de ugentlige åbne caféer. Hver onsdag og søndag kl. 14-16 er døren åben for alle i afdelingen. Ruth sørger for kaffe og brød.

 

Film og tv

 

I beboerhuset er der en storskærm, som bliver brugt til at se TV og film på. Alle kan aftale og få udleveret en nøgle. Kontakter Peter Nedergaard i nr. 67 eller Torben i nr. 87. 

 

Lån af nøgle

Kontakt Peter Nedergaard i nr. 67 eller Torben i nr. 87

Besøg udefra

 

Det kan være svært at finde plads nok, når der kommer mange gæster. En mulighed løsning er at gå i beboerhuset. Man må dog indstille sig på, at lokalet kun er til låns. Man kan ikke arrangere egentlige familiesammenkomster eller fester. Døren skal altid være åben for andre, der vil ind.

Tumleplads for børn

 

I beboerhuset er der indrettet et særligt børnehjørne, hvor børn – store som små – kan tumle frit! Har man børn, eller har man besøg af børn, er beboerhuset det helt rigtige fristed, når lejligheden bliver for lille. Man skal selvfølgelig huske at rydde op efter sig.

Adgang til køkken

 

I studieboligerne med de små køkkener kan det være besværligt at lave ordentlig mad til hverdag. Her kan køkkenet i beboerhuset være en mulighed. Kontakt bestyrelsen. Er I flere kan I evt. aftale og spise sammen!

Plads til fordybelse

 

Hvis du læser eller har brug for ro til at studere, kan du sætte dig i beboerhuset med din iPad eller bog. Som regel der er plads og ro til den slags. Man samtaler sig frem. Lån nøglen i bestyrelsen.

Møder

Skal du stå for et møde enten med vennerne eller dine studiekammerater er beboerhuset aldeles oplagt. I kan evt. bruge storskærmen til jeres møder. 

Baseret på frivillighed

 

Men husk altid, at de muligheder, som er nævnt ovenfor, kun er mulig fordi, der er nogen, der hver dag lægger tid til og energi i at gøre lokalet anvendelig. 

Beboerhuset har vi selv indrettet og er uden tvivl et stort aktiv for Børglumparken. Hvis du også synes, det har værdi og gerne vil hjælpe, skal du ik’ tøve med at kontakte husets aktive.

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *