Lad ikke solen gå ned over din vrede

- Paulus

Parkering i afdelingen

 

Som beboer i afdelingen har du ret til at parkere på alle P-pladser, som afdelingen råder over.

Indflytning og fraflytning

 

I forbindelse med indflytning og fraflytning vil der være brug for at køre tæt på hoveddøren. Møbler, tæpper og flyttekasser skal slæbes ind i eller ud af lejligheden og så går man helst ikke længere end det er nødvendigt. Kør eller bak ind til din hovedindgang eller så tæt på som muligt. Ligger din lejlighed ud til en gangsti, må du huske ikke at køre eller parkere på græs eller fliser. Fliserne kan ikke bære vægten af en bil.

Hold aldrig på fliser eller græs.

Indkøb og gæster

Uanset om det drejer sig om aflæsning af indkøb, eller du får gæster, gælder de samme regler. Det er ikke tilladt at parkere i gårdene.

Har du meget, som skal bæres ind eller har dine gæster en barnvogn eller lignende med, er det tilladt at køre ind til døren, men kun for at læsse af eller på bilen.

Hjemmehjælpen er ikke undtaget fra reglen

P-pladserne

Som beboer i Børglumparken kan du frit parkere din bil eller motorcykel på en af de 4 parkeringspladser ud til Børglumvej.

Der er ingen garanti for, at der er en ledig parkeringsbås, lige på det tidspunkt du har brug for det. Fyldte parkeringspladser kan forekomme mens gildesalene er udlejede. Er det tilfældet henvises du til fortovskanten på Børglumvej.

Parkering på Børglumvej

Børglumvej er offentlig vej og derfor underlagt regler, som Herning Kommune og politiet er blevet enige om. Du finder dem på Herning Kommunes hjemmeside eller i linket.

Regler for parkering

Regler for parkering i Herning Kommune

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Emner

Nøgleord

Mere om