Filmklub

De voksnes Verden af Maj-Britt La Cour

De voksnes Verden af Maj-Britt La Cour

You can’t eat fishing af Kathrine Windfeld

You can’t eat fishing af Kathrine Windfeld

En dans på roser af Kari Vidø

En dans på roser af Kari Vidø

Alt det man ikke ser af Sofie Fauerby

Alt det man ikke ser af Sofie Fauerby

Tro, håb og Batman af Linda Krogsøe Holmberg

Tro, håb og Batman af Linda Krogsøe Holmberg

Kortfilmaften den 6. maj 2021

Vi fejrer genåbningen af Danmark med en filmaften, hvor vi ser kortfilm sammen. Poornima inviterer, og har lidt lækkert klar til os alle. Vi kommer til at se en række danske kortfilm.

  • Sted: Poornima nr. 69 st.
  • Tid: torsdag kl. 19.00
  • Pris: gratis

Vi inviterer på spændende kortfilmaften! ?? 

Vi har plukket af filmstriben.dks meget store samling af kortfilm. Planen er:

Efter hver film vil der være lejlighed til at snakken om hver af kortfilmene.

Tilmelding hvis man ikke er på Facebook skal ske til Poornima i nr. 69.

Børglumparkens film- og biografklub

Filmklubben er for os, der holder af film. Uanset hvilke film kan der være rigtig god ide i at se filmene sammen med andre. I filmklubben kan vi lave aftaler om fælles biografture og mødes i beboerhuset eller hos den der lægger stue og TV-skærm. Aftaler om filmaftener offentliggøres her på hjemmesiden og i den vores Facebook-gruppe.

Forslag til film og filmaftener kan sendes til Torben på torben[a]ringsoe.dk eller i kommentaren nedenfor. Det samme gælder, hvis du ikke er på Facebook og gerne vil være medlem af klubben.

Filmklubbens mission

Filmklubben består af filminteresserede beboere i Børglumparken. Alle kan melde sig til og modtage løbende tilbud om fælles filmaftner og ture i biografen. Vi arrangerer fælles kørsel og går gerne i byen bagefter. Her snakker vi om de oplevelser som filmene har givet os.

Vi forsøger at opspore gode og spændende kulturoplevelser i Herning og omegn. Kultur er mange ting, men uanset hvordan vi går til emnet, så opfatter vi kultur som noget man både lever i og med. Kultur udvider det rum, som vi udfolder os i. Derfor giver det rigtig god mening at gå sammen om at udforske mulighederne. Hvad den ene er optaget af og har måske været det i mange år, kan være nyt for en anden. Kultur kan også inspirere og berige. Gøre os dygtige til at forstå og få øje på ting, der før var skjult.

Børglumparkens kulturgruppe søger efter kulturelle tilbud i Herning området og formidler dem videre til dig som beboer i afdelingen. Du kan selv blive en del af gruppen ved at kontakte afdelingens bestyrelse.

Skriv et svar