Filmklub

Børglumparkens film- og biografklub

Tilmelding

Det sker ved, at:

  • du melder dig ind i Biografklub Danmark (start 1. august)
  • meddeler os, at du ønsker at være en del af Børglumparkens Filmklub

Kontakt bestyrelsen.

Fælles kørsel

Du kan muligvis lægge bil til, ellers kan du altid komme op at køre, når vi tager af sted. Vi arrangerer altid fælles kørsel.

Udvalgte film

Vi beslutter fra gang til gang hvilke film, der er interesse for. Det vil typisk ske i forbindelse med vores snak i Caféen. Ellers er du også selv velkommen til at foreslå film i kommentarfeltet forneden eller i vores Facebook-gruppe. Det behøver ikke nødvendigvis at være en film, der er budt ud i Biografklub Danmark.

Biografklub Danmark tilbyder

  • Halv pris i biografen på 10 udvalgte kvalitetsfilm.
  • Invitationer til forpremierer på andre gode film til halv pris.
  • Fordelsklub med gode rabatter på bl.a. kulturtilbud, bøger og rejser.
  • Konkurrencer om rejser, biografbilletter og præmier fra filmene.
  • Fleksibilitet – rabatkuponerne kan bruges i alle landets biografer, både dag og aften.

Filmklubbens mission

Filmklubben består af filminteresserede beboere i Børglumparken. Alle kan melde sig til og modtage løbende tilbud om fælles filmaftner og ture i biografen. Vi arrangerer fælles kørsel og går gerne i byen bagefter. Her snakker vi om de oplevelser som filmene har givet os.

Vi forsøger at opspore gode og spændende kulturoplevelser i Herning og omegn. Kultur er mange ting, men uanset hvordan vi går til emnet, så opfatter vi kultur som noget man både lever i og med. Kultur udvider det rum, som vi udfolder os i. Derfor giver det rigtig god mening at gå sammen om at udforske mulighederne. Hvad den ene er optaget af og har måske været det i mange år, kan være nyt for en anden. Kultur kan også inspirere og berige. Gøre os dygtige til at forstå og få øje på ting, der før var skjult.

Børglumparkens kulturgruppe søger efter kulturelle tilbud i Herning området og formidler dem videre til dig som beboer i afdelingen. Du kan selv blive en del af gruppen ved at kontakte afdelingens bestyrelse.

Skriv et svar