Børglumparkens bestyrelse

Dit hjem, dit fællesskab, din fremtid

Nyt medlem af Børglumparkens bestyrelse?

Afdelingsmødet 2024

Tirsdag den 10. september kl. 17.00
i gildesalen

Forslag skal være indsendt senest tirsdag den 27. august

Har du en passion for fællesskab og bæredygtighed?

At være en del af Børglumparkens bestyrelse er en spændende og meningsfuld mulighed, hvor du kan bidrage til at forme vores fællesskab og forbedre boligområdet. Vores bestyrelse er kendt for sit engagement og gode samarbejde, og vi nyder både vores møder og de mange aktiviteter, vi arrangerer. Nye ideer er altid velkomne, og arbejdet i bestyrelsen giver dig chancen for at skabe en positiv og bæredygtig fremtid for Børglumparken.

Personlige fordele ved bestyrelsesarbejde

Som bestyrelsesmedlem får du adgang til kurser i bestyrelsesarbejde, som giver værdifuld viden og kompetencer, der kan bruges til dit CV. Du bliver en del af et nært fællesskab, hvor vi har det sjovt og støtter hinanden. Der er rig mulighed for personlig udvikling, og gennem bestyrelsesarbejdet kan du skabe varige relationer, samtidig med at du udvikler dine ledelses- og samarbejdsevner.

Hvad vi forventer af dig

Vi forventer, at du brænder for at gøre en forskel for andre mennesker og at bidrage til vores fællesskab. Det er vigtigt, at du deltager i aktiviteter og arrangementer, men det er ikke nødvendigt at være til stede hver gang. Samarbejde er essentielt, og vi ser gerne, at du nyder at være en del af et fællesskab og tror på vores visioner om bæredygtighed og rummelighed.

Praktiske detaljer om bestyrelsesarbejdet

Vi har cirka 11 planlgate bestyrelsesmøder om året. Hertil kommer omkring tre arbejdsmøder med Fruehøjgaard herunder markvandring i april. Disse møder er afgørende for vores planlægning og gennemførelse af aktiviteter og projekter. Din deltagelse vil være med til at sikre, at vi fortsat kan udvikle Børglumparken til glæde for alle beboere.

Du kan læse meget mere om bestyrelsesarbejdet her.

Hvordan stiller du op som kandidat?

Der er flere måder, du kan stille op som kandidat til bestyrelsen. Du kan erklære på afdelingsmødet i september, at du stiller dig til rådighed og dermed melder dig som kandidat til valget. Alternativt kan du tale med os i bestyrelsen direkte eller bede andre om at anbefale eller indstille dig. Det er op til dig, hvordan du vælger at gøre det. En samtale med os i bestyrelsen kan give dig mulighed for at få svar på eventuelle spørgsmål eller fremføre betingelser, du ønsker afklaret, inden du stiller dig til rådighed.

Mød den nuværende bestyrelse

Det er altid en god idé at kende de nuværende bestyrelsesmedlemmer, når du overvejer at stille op. Vores bestyrelse består af en gruppe engagerede beboere, som er dedikerede til at forbedre vores fællesskab. Du er velkommen til at tage kontakt til os for en snak om bestyrelsesarbejdet. Det kan give dig en bedre forståelse af, hvad det indebærer, og hvilke mål og visioner vi arbejder med. På den måde kan du få indsigt i de praktiske detaljer og få afklaret eventuelle spørgsmål, du måtte have. Vi ser frem til at møde dig og høre dine ideer!

Eksempler på projekter og resultater

Bestyrelsen har stået bag mange projekter, der har forbedret vores boligområde. Blandt andet har vi gennemført renoveringer af køkkener, indsat vaskesøjler, carporte, skabt et flot og velindrettet beboerhus og altaner, etableret en frugthave og en urtehave, samt arrangeret faste fællesspisninger og cafédage. Bestyrelsen står også bag klima- og biodiversitetsprojektet ‘Den lange skovhave i Tjørring‘, som er et ambitiøst tiltag for at fremme bæredygtighed i vores lokalsamfund. Disse initiativer har styrket fællesskabet og forbedret livskvaliteten for alle beboere i Børglumparken.

Kontaktinformation for mere information

Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen. Du kan finde vores kontaktoplysninger på vores hjemmeside under kontaktsiden. Du er også velkommen til at deltage i vores caféarrangementer, hvor du kan møde os personligt. Derudover kan du kontakte mig personligt. Vi ser frem til at høre fra dig og håber, du vil overveje at blive en del af vores bestyrelse.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om