Tilmelding til

Skovhavens Venner

Skovhavens Venner

Støtteforening for Den lange Skovhave i Tjørring

Er du klar til at gøre en forskel? Velkommen til et projekt, hvor vi går sammen om at skabe en mere bæredygtig fremtid.

Vores fællesskab og naturen

Vores venskabsforening er åben for enhver, der ønsker at bidrage til den gode sag. Vi tager ansvar for vores nære miljø og den natur, der omgiver os. En skovhave indeholder traditionelt planter og urter, som man kan sanke og spise, og så styrker den biodiversiteten og mindsker vores klimaaftryk.

Gratis deltagelse og sammenkomst

Dit medlemskab er gratis! Du får en mulighed for at trække stikket, komme ud i naturen og skabe minder med mennesker, der deler de samme værdier som dig selv.

Hvorfor medlem af en forening?

Det er din chance for at være med til at gøre en forskel sammen med andre i Den lange Skovhave. Vi vil med glæde byde dig velkommen til vores venskabsforening. Tilmeld dig i dag og lad os sammen tage de første skridt mod en mere bæredygtig og lovende fremtid.

Du læse meget mere om projektet på Den lange Skovhave, og du kan altid følge os på vores Facebookside.

Tilmelding

Jeg ønsker at tilmelde flere fra min husstand eller institution jeg er tilknyttet
Vilkår og betingelser

Jeg giver hermed tilladelse til brug af billeder, hvor jeg er til stede, i forbindelse med foreningens aktiviteter på hjemmesiden og på Facebook, herunder at mit navn nævnes i forbindelse med skovhaveprojektet. Jeg er opmærksom på, at jeg til enhver tid kan tilbagekalde denne godkendelse ved at informere foreningen mundtlig eller skriftligt. Min deltagelse i venskabsforeningen og skovhaveprojektet er frivillig og gratis.