freedom

Noget godt at se på

Hvert år vokser der et blomsterhav op af græsplænen

Blomsterplæne

Vi gør afdelingen skønnere!

 

I tråd med Børglumparkens grønne profil anlagde vi i efteråret 2020 en blomsterplæne ud mod Børglumvej.

Efterhånden, som der kommer til at gå nogle år, regner vi med, at plænen vil blive fyldt med af blomster, som beboerne frit har lov til at plukke af og forsyne sig med til boligen.

De næste år kommer vores aktiviteter til at stå i det grønnes tegn. Vi kommer til at lave arrangementer, der specielt vil handle om klima, bæredygtighed og vilde haver.

Tulipan i blomsterplænen
Tulipan i blomsterplænen første år 2021

Idefolkene bag anlægget af blomsterplænen har stået Malene, Lissy og Peder Nedergaard. Tre beboer, som også professionelt arbejder med det grønne inden for skov- og parkvæsen. Sammen stod de udvælgelsen af hvilke typer løg, der skulle indgå i projektet. Boligselskabet har hele vejen været meget interesseret og positiv indstillet overfor projektet.

Ved at plante de over 1000 meget forskellige blomsterløg har vi blomstring fra det tidlige forår til tæt på juni. Der er sat blandt andet: liljer, krokus, erantis, perlehyacint, tulipan, skilla med mange andre løg. Med det grønne team er der indgået en aftale om at de klipper plænen når de sidste løgplanter er afblomstret. På den måde fremstår plænen flot det meste af året.

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Emner

Nøgleord

Mere om