Baeredygtig mad 4 - 1 - Børglumparken

Skovhavens Venner er med ved Bæredygtighedsdag 2023

Foreningen Skovhavens Venner er blevet inviteret med til Herning Bibliotekernes Bæredygtighedsdag 2023. Dette arrangement er en fantastisk mulighed for foreningen at præsentere skovhaveprojektet og samtidig inviterer vu interesserede til at melde sig til Skovhavens Venner.

Skovhavens Venner er en forening er støtteforening til Den lange Skovhave nedenfor afdelingen, hvor alle i Tjørring kan komme og bruge haven. Foreningen ønsker at skabe et sted, hvor man kan lære om bæredygtighed og naturens mangfoldighed.

Alle interesserede, uanset om de bor i Tjørring eller ej, opfordrer vi til at melde sig som deltager i Skovhavens Venner. Dette kan de gøre ved at kontakte foreningen direkte eller ved online at tilmelde sig.

Skovhavens Venner vil afholde en række aktiviteter hen over sæsonen, som kommer til at handle om at være fælles om en fælles interesse i bæredygtighed. Foreningen er understøttet af en donation fra Norlys og samarbejder med Herning Kommune.

“Vi er ret stolte over at blive inviteret med til Herning Bibliotekernes Bæredygtighedsdag 2023. Dette er en fantastisk mulighed for os at sprede budskabet om vores skovhaveprojekt og samtidig invitere flere mennesker til at blive en del af Skovhavens Venner,” udtaler Torben Ringsø Jensen, formand for afdelingen.

Skovhavens Venner ser frem til at møde alle interesserede og dele deres interesse for bæredygtighed og biodiversitet. Vi opfordrer alle til at deltage i arrangementet og blive en del af dette spændende projekt.

Kontakt:
Foreningen Børglumparken
Torben Ringsø Jensen
Tlf.: 22 73 11 58
E-mail: torben@ringsoe.dk