Vedersø Klit Camping

Besøg på Vedersø Klit Camping

På invitation

 

Nu for anden år i træk inviterede Susanne og Ivan os til Vedersø til deres campingvogn på Vedersø Klit Camping. Fredag den 20. juli kørte vi derfor på besøg hos dem og nød godt af deres gæstfrihed. Susanne og Ivan er fastligger på pladsen og har en skøn plet tæt ved Vesterhavet.

2018 07 20 Udflugt til Vedersoe Klit Camping 8 - 1 - Børglumparken
Fjand Gaardbutik - 2 - Børglumparken

Fjand Gårdbutik

 

På vejen til Vedersø kørte vi ind til Fjand Gårdbutik, som er en spændende gårdbutik tæt på Vedersø. Stedet sælger kunsthåndværk, gaveartikler og salatolier mv. Der er galleri og cefé, hvor vi drak vores kaffe. Det var inden turen gik videre til Vedersø Camping.

Frankfurter serveret i en hel flute – med meget af hvert! Ivan måtte melde pas…
Frankfurter serveret i en hel flute – med meget af hvert! Ivan måtte melde pas…

Spisning

 

Campisterne havde en særlig tilladelse fra lejrchefen om at de kunne grille med gasgrill, hvis en række forsigtighedsregler blev respekteret. Bl.a. skulle de vande omkring grillen inden de gik i gang og det måtte alene foregå på en petanquebane. Det gjaldt også den dag. Hjemmefra bragte vi salaten. Ivan demonsterede hans forkærlighed for STORE hotdogs! (se foto).

2018 07 20 Udflugt til Vedersoe Klit Camping 11 - 3 - Børglumparken

Hyggepetanque

 

Efter spisning sluttede vi af med et hyggeligt spil petanque. Dagens vinder var (igen) Ivan (Formanden lod ham selvfølgelig vinde).

Klokken godt 21 forlod vi Vedersø Klit Camping igen. Klokken 23 var begge biler tilbage i Børglumparken og vi med en god oplevelse rigere.

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Emner

Nøgleord

Mere om