IMG 20210616 161402297 - 1 - Børglumparken

Årlig gennemgang af indgangspartier og private haver

Der vil fremover være en årlig gennemgang af haver og opgange i samarbejde med Fruehøjgaard. Det er vigtigt for os at opretholde en ryddelig og pæn boligafdeling, og derfor beder vi jer om at være opmærksomme på følgende datoer:

Sidst i april

Fruehøjgaard og afdelingsbestyrelsen besigtiger haver og opgange. Vi vil sikre os, at alt er i orden og bidrage til en ren og ordentlig boligafdeling.

Midt i august

Fruehøjgaard sender et brev til alle i stueetagen som en påmindelse om at få klippet hækken inden udgangen af august måned. Dette er for at sikre, at afdelingens udendørs arealer fremstår velplejede.

Først i september

Parkafdelingen vil foretage en gennemgang af hække. Ifølge husordenen skal hækken klippes mindst én gang inden udgangen af august måned. Hvis I allerede har klippet jeres hække inden sommerferien, behøver I ikke bekymre jer om dette.

Hvis man ønsker at undgå unødvendige varslinger eller ekstraomkostninger er det smart at følge ovenstående retningslinjer og sørge for, at jeres haver og opgange er i orden til de angivne tidspunkter.

På den måde sikrer vi, at vi bevarer en flot og veldrevet boligafdeling til gavn og glæde for os alle!

Havehjælp

Hvis du gerne vil have hjælp til havearbejde, kan du kontakte parkafdelingen. De tilbyder tilkøb af havearbejde til en billig pris. Du kan få hjælp til alt fra græsslåning og hækklipning.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen for Børglumparken