Havedag

7. maj 2022

Tredje havedag 7. maj

Kalenderen siger sommer

 

Lørdag den 7. maj er det vores tredje havedag i Børglumparken. Med kun godt en måned tilbage inden den store midsommerfest 25. juni, så vi skal have gjort festpladsen foran væksthuset i stand. 

Vi skal have alle vores krukker og potter plantet til med blomster. En del af dem, har vi planer om skal placeres i øverste gård. Væksthuset har været brugt til forspiring og dem skal vi have plantet ud. 

Den grønne gruppe har lavet en plan for dagen, som vi kommer til at arbejde efter. Der vil være opgaver til alle og selvom man ikke lige kan klare det store er alle velkommen til at komme og få en kop kaffe. 

Er du ny afdelingen er det netop en god anledning til at møde dine naboer. ALLE er velkomne og det er ikke nødvendigt at tilmelde sig på forhånd. Med mindre der er opgaver som man brænder for at få i gang. Den grønne gruppe er åbne for nye ideer til haverne.

Hvis du gerne vil med i planlægningen, eller ønsker at få besked, når planen ligger klar, må du gerne give arbejdsgruppen besked. Enten til ved at kontakte Henry, Torben eller Peter Nedergaard eller ved at skrive i kommentaren nedenfor.

Med venlig hilsen
 

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FN's Verdensmål