Stegt flæsk og persillesauce

Stegt flæsk og persillesauce med nye kartofler

Maja og Lene står for fredagens fællesspisning Stegt flæsk og persillesauce med nye kartofler. Tilmelding inden onsdag kl. 20.00 enten via MobilePay box83663 eller ved kontakt til Lisa (nr. 65).

Vi spiser fredag den 26. juni.

Pris 20 kr

Status efter genåbningen

Efter vi er nået til tredje fase af genåbningen er vi ved lægge til fællesspisning sammen og altså ikke hver for sig. Fredagens fællesspisning vil fortsat være som hidtil, da gildesalen pt. skal bruges i forbindelse med istandsættelsen af beboerhuset. Der skal sorteres service og køkkenting og det kommer til at fylde bordene.

Sammen på nettet

Så vidt det er muligt, vil vi forsøge, at være online sammen med de, der skulle have interesse for det. Derom mere senere. Hvis du er nysgerrig kan du læse om vores Cybercafé.

Maks to personer vil stå for maden i gildesalen. Vi bruger selvfølgelig flittigt håndsprit og håndvask. Når maden er klar, bringer friske folk maden rundt.

Vi arbejder fortsat med at finde formen. Muligvis vil vi på tidspunkt bede jer om at komme enten med en beholder eller en tallerken. Det få du besked om.

Den udbragte mad kan have brug for at blive varmet op.

Først og fremmest handler det om, at aktiviteten kommer i gang. Vi håber meget på din opbakning – blandt andet ved at tilmelde dig.

Tilmelding foregår næsten som tidligere.

Det koster 20 kr. og pengene må meget gerne indbetales via MobilePay til box83663.

Hvis det ikke er en mulighed, kan du også indbetale kontant til Lisa eller i hendes postkasse i nr. 65. Men vælg den første mulighed først og fremmest!

Kan der være tvivl om, hvor mange I deltager med, er I nødt til at underrette Lisa personligt. Betaling i caféen ryger under nedlukningen helt ud.

Find opskrift på www.arla.dk

Er du tvivl om noget, så kontakt os meget gerne:

Du kan også stille spørgsmål i formularen nedenfor.

Skriv et svar

Læs mere