Del på facebook
Del på google
Del på twitter

Sponsorering

Du kan blive sponsor for Børglumparken

Med en sponsoraftale og gennem sponsorering gør du en forskel for Børglumparken, der har en alsidig beboerkreds. Vi sætter meget stor pris på vores sponsorer og anbefaler gerne et samarbejde. Mange lokale virksomheder i Herning-området bruger allerede at støtte lokale ildsjæle og aktiviteter, fordi de simpelthen påskønner, at der er nogen, der gør noget.

Børglumparken var tilbage i 2012-17 karakteriseret til at være et udsat boligområde og i den forbindelse med i Tryghed under Tag, et boligsocialt tiltag, der også omfattede Fruehøj og Brændgaardsparken. Ved egen kraft, men også ved hjælp udefra er vi nået langt.

Afdelingen er i dag en meget aktiv afdeling. Beboerkredsen er ca. den samme som den gang, men har nu klaret at få aktiviteter i gang. Aktiviteter, som gerne skal køre videre og som sponsoreringerne retter sig imod. Et sponsorat kan være stort eller småt. Fælles for dem alle er at de falder på et godt sted, og at de understøtter den store indsats, som allerede leveres af afdelingens egne frivillige.

Ved at være sponsor for afdelingen kommer virksomheden/forretningen på vores indbydelser og bliver kendt gennem omtale og hjemmesiden her, som en virksomhed, der viser ansvar og gør noget for de lokale ildsjæle.

Tips om sponseraktiviteter

Det er en god ide at linke til siden her og sørge for at ligge øverst på listen over sponsorer. Aktuelle sponsorater og sponsorer, der har en fast aftale med os, rangerer øverst på siden..

Kontakt sponsorudvalget

Lisa Fuhlendorff på tlf. 26 19 02 54 eller e-mail og aftal et møde. Det er meget nemt.

Læs også

Luk menu
Translate »