Sang og Samvær

 

Sangprojekt som nu er stoppet med udgangen af 2021. 

Projektet var et samarbejde mellem Boligselskabet Fruehøjgaard og Herning Sangskole. Oplægget bestod i, at der skulle afholdes fællessang i fire forskellige afdelinger, hvoraf Børglumparken var en af disse. Planen var, at hver session skulle kunne streames, mens det foregik. Noget der viste sig at være en større teknisk udfordring end forventet.

Drivende kræft på projektet Bente Klitsted

 

Som leder og drivende kræft på projektet var Bente Klitsted Thisted udpeget. Under hele forløbet mødte hun frem med et frisk pust og et smittende godt humør. Ved afslutningen var der enighed om at projektet havde været vellykket og at det gerne måtte forsætte evt. i endnu et projekt.

 

Bente Bliksted dirigent for
MidtVest Børnekor og MidtVest Juniorkor

 

Jeg fandt en sang på vejen,
en lille hjemløs en
med store runde øjne
og to små trætte ben.
Den sad og var bedrøvet
og græd sig helt itu,
for ingen havde prøvet
at synge den endnu. 

Halfdan Rasmussen

Højskolesangbogen mm.

 

Inspireret af de meget populære udsendelser med fællessang i TV og radio med Phillip Faber var det især sange fra Højskolesangbogen, der blev sunget. En stor del af sangene var velkendte for os seniorer. Der er trods alt en del, der hænger ved! Bente kom dog også selv med sange. Ikke alle men de fleste var sangbare. Og så tog Bente mod ønsker til sange. 

Som nævnt var det en succes, og vi håber, Bente Klitsted finder tilbage til Børglumparken igen på et eller andet tidspunkt.

Til vores eget brug har beboerhuset en stand af højskolesangbøger, og der er helt sikkert blevet en forøget interesse for at synge sammen. Det er så op til os selv at føre det ud i praksis.

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Emner

Nøgleord

Mere om