Quinoa med tomat-linse suppe

Quinoa med tomat-linse suppe (Rasam) dertil stegte rosenkål med bønner og nødder

Poornima er mester for fredagens fællesspisning. Vi skal have quinoa med tomat-linse suppe (Rasam) dertil stegte rosenkål med bønner og nødder. Tilmelding som sædvanlig i beboerhuset onsdag eller via MobilePay. Vi spiser fredag den 11. oktober kl.18.00.

Bemærk: Vores fællesspisning er denne fredag en del af vores KAMPAGNE MOD MADSPILD

Find en opskrift på Rasam på denne hjemmeside.

Menuen ved vores fællesspisning er typisk mad til mange. Nem af tilberede, billig og nærende. Vi serverer alt lige fra traditionelle danske retter til eksotisk mad fra fremmede køkkener.

Pris

Kun 20,- kr

Prisen er 20 kr for voksne og 10 kr. for børn under 12 år.

Tilmelding

Seneste tilmelding er som regel om onsdag to dage før spisning. Det skal ske inden kl. 20.00. Eller ved kaffen i beboerhuset samme dag.

Indbetal 20 kr. via MobilePay til box83663. Hvis I er flere, husk da at give besked til os på SMS 26190254. Oplys også, om I kommer en eller flere børn.

Med indbetaling er du/I tilmeldt.

Madhold

Du kan selv komme på et madhold. De der står for maden er også dem der bestemmer, hvad skal laves. De sørger selv for at købe ind og fordeler selv arbejdet indbyrdes. Madholdene lægger penge ud, men afregner fra gang til gang med Torben. Vi tilstræber at holde et budget på 20 kr. per kuvert.

Forslag til menu

Du er velkommen til at komme med dine egne forslag til spisning, men husk, at det altid er madholdene selv, der bestemmer menuen. Dine forslag lægger du ved at udfylde svar-boksen nederst på siden.

Tidligere fællesspisninger

Læs mere

Luk menu