Vi planlægger

Projekt25 Børglumparken

Foreløbigt et projekt på idéplanet. Form og indhold er ikke fastlagt

Børglumparkens Projekt25

Indhold

En fest for lokalområdet

 

Børglumparken er en almen boligafdeling med et stærkt sammenhold og mange fælles aktiviteter, og vi ved, hvor meget glæde det kan bringe. 

Derfor vil vi gerne invitere andre til at deltage i vores fest i 2025 og måske lade sig inspirere af vores fællesskab og aktiviteter. Festen vil have fokus på fællesskab og frivilligt arbejde. 

Tema bliver også bæredygtighed og biodiversitet. Klima og natur er kommet på alles læber, og det passer fint ind i måden, vi arbejder på i Børglumparken – tæt på naturen.

Vi håber, at vores fest kan bidrage til at styrke båndene i forstaden Tjørring og være en hyggelig dag for alle.

 

Byfesten der forsvandt

 

Vi vil gerne give igen til lokalsamfundet, der har givet os så meget. Derfor vil vi gerne afholde en fest, der kan være en slags erstatning for de byfester, der tidligere blev afholdt på grunden, og som kan være en måde at takke forstaden for alt, hvad den har givet os.

Tid og sted

Festen vil finde sted lørdag den 21. juni 2025 og vil primært foregå i Børglumparken og muligvis langs naturstien ved Herningholms Å. Afhængig af de aftaler det lykkes os at indgå, er det også muligt, at festen flytter til Lundgårdskolens sportsplads.

Vi vil holde jer opdateret om eventuelle ændringer omkring tid og sted, så hold øje med vores hjemmeside eller følg os på vores sociale medier for at få de seneste opdateringer.

Programmet for festen

 

Vi har planer om at have en række spændende aktiviteter og begivenheder på programmet for vores fest, herunder: 

  • Midsommerfest med majstang: I stedet for et sankthansbål, har Børglumparken siden 2019 afholdt midsommerfest med majstang, og det bliver et af hovedindslagene
  • Levende musikindslag: Der vil være mulighed for at lytte til levende klimavenlig akustisk musik.
  • Lege for børn og voksne: Der vil være lege og aktiviteter for både børn og voksne, så hele familien kan have det sjovt.
  • Boder med spændende mad: Der bliver boder med spændende mad, så folk kan nyde en hyggelig dag i naturens tegn.
 

Festen vil være en dag i naturens tegn, hvor vi vil fejre naturens gaver. Derfor vil vi også have fokus på bæredygtighed og biodiversitet. 

Hold øje med vores hjemmeside eller følg os på vores sociale medier for at få de seneste opdateringer om programmet.

Deltagelse

Vi planlægger ikke tilmelding eller billetkøb påkrævet, men afhængigt af rammerne og den forudgående interesse samt de ideer, der måtte dukke op, kan der blive tale om begrænsninger.

Kontakt

Hvis du er interesseret i projektet eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte formanden for boligforeningen, Torben Ringsø Jensen, på e-mailen torben@ringsoe.dk.

Du kan også følge os på vores sociale medier, på Børglumparken i Tjørring for at holde dig opdateret om projektet og få de seneste nyheder og opdateringer.

Sponsorer

 
  • Vi søger sponsorer til vores projekt, og vi tror på, at der er mange fordele for firmaer, der vælger at støtte os. 
  • Sponsorer vil få mulighed for at promovere deres brand og profilere sig overfor et lokalt publikum, samtidig med at de kan bidrage til CSR-indsatsen.
  • Vi tror på, at vores projekt kan gøre en forskel for lokalområdet, og vi håber, at både lokale virksomheder i Tjørring og firmaer, der virker i området, vil være med til at støtte os.
  • Der kan være tale om både økonomisk tilskud og samarbejde til gavn for Tjørring By.

Hvis du eller din virksomhed er interesseret, så er vi åben for en uforpligtende samtale. 

Læs meget mere om sponsorship og Børglumparken!

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Emner

Nøgleord

Mere om