Porretærte

Porretærte med gulerodssalat

Maja, Henry og Peter er på banen med en lækker porretærte med gulerodssalat på fredag. Arne dækker bord. Frist for tilmelding er som sædvanlig inden onsdag kl. 20.00 enten via MobilePay box83663 eller ved kontakt til Lisa (nr. 65).

Vi spiser fredag den 20. november.

Pris 20 kr

Find opskrift på www.valdemarsro.dk.

Status efter de seneste retningslinier

Efter regeringens seneste stramninger med max 10 deltagere har vi besluttet at benytte både beboerhuset og gildesalen. Madholdene vil sørge for at maden bliver fordelt de to steder. Bliver vi 12 vil der være 6 i beboerhuset og det samme i gildesalen. Og så videre. I forhold til Sundhedsstyrelsens retningslinjerne sidder vi ofte alt for tæt i gildesalen/beboerhuset, og derfor sætter vi nu en grænse, der sikrer min 1 meter til siden og 2 meter over bordet for alle der deltager!

Det betyder, at der nu kun vil være plads til 18 deltagere til cafe/fællesspisning. Adgang til at deltage vil foregå efter først til mølle-princippet.
Hvis der er 18 tilmeldte kan man dog fortsat deltage ved at spise hjemme.

NB.: Det er ikke så tit, vi er flere end 18 deltagerer.

Bestyrelsen håber alle bakker op om beslutningen og vi følger som altid situationen. Bliver der brug for stramninger eller kan vi løsne grebet vil det blive oplyst.

Der bliver på det seneste fortsat strammet op på anbefalingerne og påbuddene og derfor henstiller vi alle til at være påpasselige med at holde afstand og spritte hænder. Der er nu en dispenser med håndsprit ved indgang.

Sammen i gildesalen

Tilmelding foregår næsten som tidligere.

Det koster 20 kr. og pengene må meget gerne indbetales via MobilePay til box83663. Børn indtil 12 år betaler halv pris. Småbørn indtil 3 år kommer gratis med.

Hvis det ikke er en mulighed, kan du også indbetale kontant til Lisa eller i hendes postkasse i nr. 65. Men vælg den første mulighed først og fremmest!

Kan der være tvivl om, hvor mange I deltager med, er I nødt til at underrette Lisa personligt. Betaling i caféen ryger under nedlukningen helt ud.

Er du tvivl om noget, så kontakt os meget gerne:

Du kan også stille spørgsmål i formularen nedenfor.

Skriv et svar

Læs mere