PÅSKEMIDDAG

15. APRIL KL. 18.00

Tilmelding til vores påskemiddag langfredag

Hvert år afholder vi traditionen tro påskefrokost. Arrangementet finder altid sted på langfredag, og alle er velkomne til at deltage. 

Menuen består som regel af en velsmagende lammekølle med tilbehør. Det er en begivenhed, som beboerne ser frem til, og den tiltrækker altid mange deltagere. Vi har en fælles indsats for at lave maden til en overkommelig pris, så alle kan være med. 

Der er også mulighed for at deltage i planlægningen af arrangementet, hvis man har lyst til det. Så vi ser frem til at skabe en hyggelig og uforglemmelig dag sammen. Velkommen!

Påskemiddag

 

Påsken ligger i år i uge 15. Senere kommer der mere ud om selve dagen. Hvis du har MobilePay, kan du allerede nu tilmelde dig til påskemiddagen langfredag den 15. april. Det bliver sandsynligvis lam, vi spiser.

Prisen vil for voksne være 60 kr. og børn indtil 12 år 30 kr.

NB: Man har mulighed for at invitere familie eller ven med til påskemiddagen. Bliver det aktuelt, lukker vi for denne adgang, når der kun er 10 pladser tilbage.

Invitation til påskemiddag den 7. april 2023

Vi spiser sammen langfredag

 

I forbindelse med påsken gør vi ekstra meget ud at fællesspisning langfredag. For os er påsken ensbetydende med solskin og dansk forår. Solen går først ned efter klokken 20, og der er altid fuldmåne ved den tid. 

I beboerhuset pynter vi bordet fint op med forårsgrønt og påskeliljer fra vores egen blomsterplæne.

Køkkenholdet gør ekstra meget ud af maden. Der er ikke faste regler, for hvad vi serverer. Vi spiser gerne lammekølle.

Påsken betyder ferie for rigtigt mange, og står gerne i familiens tegn. Alligevel er der stor tilslutning til vores påskemiddag om fredagen.

Påsken falder som regel i slutningen af marts til midt april. 

 

Påskedag er den første søndag efter første fuldmåne efter 21. marts (typisk forårsjævndøgn men ikke altid). Det betyder, at det altid vil være en fuldmåne mellem palmesøndag og påskedag. 

Påsketraditioner

 

Påskeharen · påskeæg · gule kyllinger · gækkebreve · påskebryg · påskefrokost

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FN's Verdensmål