Påskefrokost

Alt der hører til et frokostbord

Lisa og Lene står for påskefrokosten i år. Vi disker op med alt det traditionelle; hvide sild med karrysalat, lakseroulade, fiskefileter, rejesalat, tarteletter, lun leverpostej med bacon og champignon, frikadeller med rødkål, hønsesalat på ananasbund samt kaffe med sødt. Indbydelsen har i anledning af dagen været udsendt som et nyhedsbrev til alle postkasser. Det hele foregår lørdag den 19. april i beboerhuset.

Opskriften kommer af naturlige årsager fra mange kilder.

Pris

Kun 50,- kr

Tilmelding

Seneste tilmelding er som regel om onsdag to dage før spisning. Det skal ske inden kl. 20.00. Eller ved kaffen i beboerhuset samme dag.

Indbetal 50 kr. via MobilePay til box83663. Hvis I er flere, husk da at give besked til os på SMS 26190254. Oplys også, om I kommer en eller flere børn.

Med indbetaling er du/I tilmeldt.

Madhold

Du kan selv komme på et madhold. De der står for maden er også dem der bestemmer, hvad skal laves. De sørger selv for at købe ind og fordeler selv arbejdet indbyrdes. Madholdene lægger penge ud, men afregner fra gang til gang med Torben. Vi tilstræber at holde et budget på 20 kr. per kuvert.

Forslag til menu

Du er velkommen til at komme med dine egne forslag til spisning, men husk, at det altid er madholdene selv, der bestemmer menuen. Dine forslag lægger du ved at udfylde svar-boksen nederst på siden.

Skriv et svar

Læs mere