Nyt værksted

ordsky wordcloud om vækrsted

Vores helt eget værksted

Har du et møbel, der skal limes, apparat, der ikke fungerer, eller går du med en håndværker gemt i maven, så er vi i gang med at indrette et nyt værksted for alle beboere i Børglumparken.

Værkstedet vil blive indrettet som et samtaleværksted. Det betyder, at der kommer et arbejdsbord, som vil være placeret midt i lokalet, så man kan være i gang flere på samme tid.

På den måde har man mulighed for at hjælpe hinanden og hvis man støder på problemer eller mangler en løsning på et teknisk problem, taler man sammen om det.

For mange af os betyder muligheden for at gå i værkstedet et helle eller en kærkommen mulighed til at løse opgaver i hjemmet.

Det kommende værksted flytter dermed ind i det tidligere lille vaskeri i nr. 43.

Lige nu er vi i gang med planlægningen, og søger efter den rette løsning på et arbejdsbordet. Der vil være alt det værktøj, som behøves, og de materialer, som altid er nødvendig for, at værkstedet kan fungere efter formålet.

Bestyrelsen i afdelingen har ønsket, at der søges midler hjem til fremstilling af arbejdsbordet. Bordet, som indtil videre kun er på idéplanen, skal både være et traditionelt arbejdsbord, men også egne sig til samarbejde omkring praktiske opgaver. Ideen er også , at man har front til hinanden og at man kan samtale, mens man løser de praktiske opgaver.

Arbejdsbordet er kernen i projektet og bygger videre på de mange projekter rundt omkring i Danmark, der handler om værkstedscafé og


FN’s 17 verdensmål

Børglumparken forholder sig aktivt til den levende natur og til FN’s 17 verdensmål.

Mål 11: Gøre byer, lokalsamfund og bosættelser inkluderende, sikre, robuste og bæredygtige.

Skriv et svar

Læs mere