Nabovicevært

Sara Terp Uhre inviterer dig til at informationsmøde. Sara er udviklingskonsulent i Fruehøjgaard.

Alle kan have brug en hjælpende hånd. En gang vil det være dig!

Sara lægger med sit initiativ op til, at vi som naboer hjælper hinanden lidt mere. Til det at være en god eller venlig nabo hører, at man nogle gange rækker hånden ud, når der er brug for hjælp. Det kender vi alle til.

Enten kan du være der, hvor du har man brug for hjælp, eller også er du i stand til at hjælpe andre. Vi har alle brug for at omgås andre i hverdagen på en god og givende måde. Kend din grænse, men giv det en chance. Du vil opdage at det ofte giver mere end det tager at hjælpe til. Hjælp kan være en god investering.

Gode relationer og gode naboer kan skabe noget, som giver mere til dig som beboer i afdelingen. Ingen har lyst til at lægge sig ud med den, der hjælper, når der er hjælp behov. En dag kan den, du hjælper, måske være den der hjælper dig. Det kaldes gode cirkler.

Det starter lige nu med, at du bidrager med din opmærksomhed – bare en time på onsdag fra kl. 15.30. Sara kommer og vil fortælle om, hvad det vil sige at være frivillig vicevært. Deltagelse indebærer ikke, at du forpligter dig. Vi vil bare gerne se så mange som muligt til mødet.

Det sker onsdag den 20. juni kl. 15.30. På gensyn!

Læs mere