Lokaler

Gildesal

Der er en gildesal, som er normeret til 40 gæster, med adgang til køkken. Den bliver brugt til alt fra runde fødselsdage, barnedåb og konfirmation.

Prisen er 200 kr. på hverdage og 500 kr. for en weekend eller 2 sammenhængende dage. 

Beboerhus

Lokalet er normeret til 36 gæster med åben til køkken. Bemærk, at Beboerhuset alene kan lejes på dage, hvor der ikke er fælles aktiviteter for beboerne. Egner sig fint til større familiesammenkomster og børnefødselsdage.

Prisen er 300 kr. på hverdage og 600 kr. for en weekend eller 2 sammenhængende dage. 

NB:

  • Du booker lokale ved at kontakte Fruehøjgaards administration på tlf. 76 64 66 00.
  • Der afregnes over huslejen. 
  • Rengøring er ikke indregnet i prisen.
  • For begge lokaler gælder, at leje kun er mulig, hvis den, der lejer, er bosiddende i afdelingen, og selv er en del af festen eller begivenheden. En familierelation kan undtagelsesvist være tilstrækkelig, hvis man selv er medarrangør og/eller deltager. Hvis reglen overtrædes og dette kommer frem inden festen, kan aftalen opsiges med øjeblikkelig virkning. 

Gæsteværelse

Det indeholder en dobbeltseng, en weekendseng og der er et toilet med bad. Gæster gør selv rent på værelset og toilettet efter sidste overnatning.

Du booker gæsteværelset ved at kontakte til kontoret med besked om navn og dato. Prisen er 250 kr. den første overnatning, derefter 150 kr. per nat og afregnes over huslejen. Kan kun lejes af beboere i afdelingen.

Carport

Der er i alt 8 carporte fordelt på 4 P-pladser i afdelingen. Du kan altid blive skrevet op til at leje en og det nemmeste er, at du kontakter kontoret på tlf. 76 64 66 00. Prisen er 125,00 kr/md. som bliver opkrævet sammen med huslejen.

Væksthus

I væksthuset er der rigelig plads til, at flere kan sidde sammen spise. Så har du lyst til at invitere din familie eller nogle venner på besøg med spisning, er der mulighed for at reservere huset samt terrassen. Giv bestyrelsen besked så tidligt som muligt (evt. i formularen) og sæt en seddel på døren med navn og dato og på et opslag på infotavlen i vaskeriet.

Privat skurrum

Der er nogle få skurrum, som kan lejes til privat brug. Du er altid velkommen til at forespørge om mulighederne.

Pavillon

Om sommeren er det oplagt at bruge pavillon midt i afdelingen til en udendørs kop kaffe i solen. Du kan reservere pavillonen til private sammenkomster.
Giv bestyrelsen besked så tidligt som muligt og sæt en seddel på døren med navn og dato og på et opslag på infotavlen.

Haveskur

Haveskuret er der for alle det kan bruge pladsen. Der er et arbejdsbord, der er strøm og i loftet er der mulighed for at få en cykel i arbejdshøjde. Rummet egner sig fint til de ting, der er for snavset til at gøre det i lejligheden.