Karbonader

Karbonader med gulerødder, blomkål og ærter

Gertrud og Holger byder på karbonader med grøntsager til. Tilmelding sker som sædvanligt inden onsdag kl. 20.00. Enten direkte hos Lisa i nr. 65 eller via MobilePay. Vi spiser fredag den 26. juli kl.18.00.

Find opskriften på karbonader med grøntsager på www.arla.dk

Menuen ved vores fællesspisning er typisk mad til mange. Nem af tilberede, billig og nærende. Vi serverer alt lige fra traditionelle danske retter til eksotisk mad fra fremmede køkkener.

Pris

Kun 20,- kr

Prisen er 20 kr for voksne og 10 kr. for børn under 12 år.

Tilmelding

Seneste tilmelding er som regel om onsdag to dage før spisning. Det skal ske inden kl. 20.00. Eller ved kaffen i beboerhuset samme dag. Indbetal 20 kr. via MobilePay til box83663. Hvis I er flere, husk da at give besked til os på SMS 26190254. Oplys også, om I kommer en eller flere børn. Med indbetaling er du/I tilmeldt.

Madhold

Du kan selv komme på et madhold. De der står for maden er også dem der bestemmer, hvad skal laves. De sørger selv for at købe ind og fordeler selv arbejdet indbyrdes. Madholdene lægger penge ud, men afregner fra gang til gang med Torben. Vi tilstræber at holde et budget på 20 kr. per kuvert.

Alle hjælper til

Fællesspisning er gjort mulig, fordi vi hjælpes ad. Forudsætningen for, at vi kan holde den lave pris, er at alle deltager i de fælles opgaver så som; oprydning, fylde og tømme opvaskemaskinen, rengøre på toilettet, feje, støvsuge og vaske gulv etc. 

Der hænger et opslag i storrummet, hvor du kan skrive dig på. Som minimum 2 gange om året skal du hjælpe med rengøring! Ellers spørg køkkenfolkene. Gæster er undtaget.

Forslag til menu

Du er velkommen til at komme med dine egne forslag til spisning, men husk, at det altid er madholdene selv, der bestemmer menuen. Dine forslag lægger du ved at udfylde svar-boksen nederst på siden.

Tidligere fællesspisninger

Tilmelding

Betaling

Metode

  • Ved indbetaling via MobilePay på box83663
  • Kontant i beboerhuset til Lisa Fuhlendorff

Senest hver onsdag  kl. 20.00. 
Ved betaling af 20 kr. er du automatisk tilmeldt.

Det er ikke muligt at tilmelde flere fællesspisninger.

Skriv et svar

Læs mere