Fredag: Kalvehjerter med kartoffelmos

Lisa og Torben har fundet en spændende opskrift med kalvhjerter. Der kommer æbler og jordskokker og dertil kartoffelmos. Tilmelding som sædvanlig i beboerhuset onsdag. Vi spiser fredag den 15. marts.
Del på facebook
Del på google
Del på twitter

Kalvehjerter med kartoffelmos, æbler og stegte jordskokker

Lisa og Torben har fundet en spændende opskrift med kalvhjerter. Der kommer æbler og jordskokker og dertil kartoffelmos. Tilmelding som sædvanlig i beboerhuset onsdag. Vi spiser fredag den 15. marts.

Find opskriften på voresmad.dk

Pris

Kun 20,- kr

Prisen er 20 kr for voksne og 10 kr. for børn under 12 år.

Tilmelding

Tilmelding til fællesspisning foregår onsdagen forud for fredagsspisning i forbindelse med kaffen i beboerhuset. Cafeen slutter kl. 16.00. Du kan dog nå at tilmelde dig indtil kl. 20.00 ved at henvende dig til Lisa Fuhlendorff i nr. 65.

Du kan også foretage tilmelding ved at indbetale via MobilePay til box83663. Kan der være tvivl om antal deltagere – for eksempel, hvis du tilmelder flere end et barn (u. 12 år), skal du orientere Lisa evt. med SMS til 26190254!

Menuen ved vores fællesspisning er typisk mad til mange. Nem af tilberede, billig og nærende. Vi serverer alt lige fra traditionelle danske retter til eksotisk mad fra fremmede køkkener.

Madhold

Du kan selv komme på et madhold. De der står for maden er også dem der bestemmer, hvad skal laves. De sørger selv for at købe ind og fordeler selv arbejdet indbyrdes. Madholdene lægger penge ud, men afregner fra gang til gang med Torben. Vi tilstræber at holde et budget på 20 kr. per kuvert.

Tidligere menuer

11.01.2019: Kylling i fad med pikant og grøntsager 
04.01.2019: Æggekage i ovn (verdens bedste æggekage)
28.12.2018: Broccoli-blomkåls-suppe med spidskommen
21.12.2018: Flæskesteg med sprød svær, kartofler, rødkål og sovs
14.12.2018: Stegte kyllingelår med farverig salat og bagte kartofler
07.12.2018: Biksemad med spejlæg og tilbehør
01.12.2018: Julefrokost: Alt der hører til et frokostbord
23.11.2018: Hakkebøf med bløde løg og brun sauce
16.11.2018: Græsk menu: Moussaka med salat
09.11.2018: Mortensand med det hele
02.11.2018: Fyldig kartoffel-porre suppe
26.10.2018: Glaseret hamburgerryg med kartofler og grøntsager
19.10.2018: Mørbradgryde
12.10.2018: Stuvede hvidkål og frikadeller
05.10.2018: Pandekager med rejer og spinat
28.08.2018: Sparesuppe á la Stefan
21.08.2018: Forloren Hare
14.08.2018: Karrymarineret kylling
07.08.2018: Marinerede koteletter 
31.08.2018: Svinekød i sursød sauce
24.08.2018: Medisterpølse med Kartofler, rodfritter og tilbehør
17.08.2018: Kylling i karry med basmatiris, peanuts, rosiner og en grøn salat.
10.08.2018: Karbonader med porrecreme, rösti og bagte tomater.
03.08.2018: Nakkefilet med gratinerede kartofler og squash samt blomkålsalat
27.07.2018: Krydrede kødboller med ratatouille og kartofler
20.07.2018: Grill sammen med en kikærtesalat (Vedersø Klit Camping)
13.07.2018: Farserede peberfrugter med kartofler og rodfritter
06.07.2018: Hjemmelavet pizza
29.06.2018: Marineret nakkeskinke med melonsalat og kartoffelsalat
23.06.2018: Sankthansfest med grill og salat
15.06.2018: Syrisk kyllingeret med koliander og spidskommen
08.06.2018: Pullet pork
01.06.2018: Grillede pølser og kartoffelsalat
25.05.2018: Marineret svinemørbrad
18.05.2018: Biksemad
12.04.2018: Skinkeschnitzler på grill og salat med jordbær og spinat
04.05.2018: Byg selv bøfsandwich
27.04.2018: Piri piri kylling
20.04.2018: Boller i karry
13.04.2018: Stuvet hvidkål og frikadeller
06.04.2018: Hamburgerryg mit gemüse og flødekartofler
30.03.2018: Påskemiddag med lammekølle, ovnstegte kartofler og græsk salat
23.03.2018 Sprængt oksebryst med oksebryst

Forslag til menu

Du er velkommen til at komme med dine egne forslag til spisning, men husk, at det altid er madholdene selv, der bestemmer menuen. Dine forslag lægger du ved at udfylde svar-boksen nederst på siden.

Hvordan synes du maden smagte?

Læs også

Skriv et svar

Luk menu
Translate »