Forloren hare

Forloren hare og salat med rabarber

Ved fællesspisning på fredag er menuen forloren hare og salat med rabarber! Efter genåbning regner vi med at flere kommer. Lisa og Torben udgør madholdet denne gang og Arne dækker bord. Frist for tilmelding er som sædvanlig inden onsdag kl. 20.00 enten via MobilePay box83663 eller ved kontakt til Lisa (nr. 65).

Vi spiser fredag den 21. maj.

Pris 20 kr

Vi regner med at følge opskriften på www.waldemarsro.dk. Ellers er der også en populær opskrift på www.arla.dk.

Corona og tests

Genåbningen betyder, at vi nu må være op til 50 deltagere! På grund af vores egen bordopstilling vil der dog være et maks. på 24 ved 2 borde.

Fredagens fællesspisning er for alle og derfor følger vi de restriktioner, der handler om at man skal være testet negativ inden ankomst.

Sammen i gildesalen

Tilmelding foregår næsten som tidligere.

Det koster 20 kr. og pengene må meget gerne indbetales via MobilePay til box83663. Børn indtil 12 år betaler halv pris. Småbørn indtil 3 år kommer gratis med.

Hvis det ikke er en mulighed, kan du også indbetale kontant til Lisa eller i hendes postkasse i nr. 65. Men vælg den første mulighed først og fremmest!

Kan der være tvivl om, hvor mange I deltager med, er I nødt til at underrette Lisa personligt. Betaling i caféen ryger under nedlukningen helt ud.

Er du tvivl om noget, så kontakt os meget gerne:

Du kan også stille spørgsmål i formularen nedenfor.

Skriv et svar

Læs mere