Afdelingens bestyrelse

2023 Dorthe-Pilgaard

Dorthe Pilgaard

Repræsentantskabet og tovholder

Erik

Erik Hald

Værksted, madlavning, Genbrugsen og grøn udvalg

Karen

Karen Nielsen

Nøgleudlevering og væksthus, Genbrugsen og tovholder

Lisa Fuhlendorff, medlem af Børglumparkens bestyrelse

Lisa Fuhlendorff

Beboerhuset, gildesal, madlavning og fundraising

2023 Solveig Pedersen

Solveig Pedersen

Repræsentantskabsmedlem og madlavning

2023-09-18 Torben Ringsoe Jensen

Torben Ringsø Jensen

Formand og fundraiser

Det er med stor sorg, vi meddeler, at vores højt værdsatte medlem af bestyrelsen, Peter, gik bort den 20. februar 2024. Hans bidrag og engagement vil blive savnet. Bestyrelsen består derfor lige nu kun af fem medlemmer. Vi forventer at konstituere en af vores to suppleanter ved det kommende bestyrelsesmøde for at fortsætte Peters arbejde.

Stabilitet

For at sikre kontinuerlighed i bestyrelsen sørger vi altid for at suppleanterne deltager til møderne. Normalt har vi 2 suppleanter. 

I det daglige skelner vi ikke mellem medlemmer og suppleanter. Så derfor deltager alle på lige fod i bestyrelsen. Alle med tale- og stemmeret. Det kan vi gøre, fordi vi helt grundlæggende opfatter os som repræsentanter for samtlige beboere – ikke for os selv eller særlige grupper (Jvf. de 5 principper for bestyrelsesarbejdet i en almen boligafdeling).

Vi stemmer i øvrigt yderst sjældent.

Bestyrelsens målsætning

 

Læs om bestyrelsens mission, vision og værdier.

2 reaktioner

  1. Kære bestyrelse. Dette er lidt af et “vildskud”, men vi er nogle stykker, som leder efter en Ruth, som vi har gået i folkeskole med (Lundgårskolen). Vi skal til næste år fejre, at det er 50 år siden vi startede i skolen. Hun er årgang 1967 og boede dengang i Børglumparken. Kan se at I har én, som hedder Ruth boende. Vi har ledt med lys og lygte, men kan ikke finde hende. Kunne det mon være “vores” Ruth, som bor i Børglumparken idag? Hvis det er, må hun meget gerne kontakte mig på bettinahost@mail.dk, hvis ikke det er hende, beklager jeg forstyrrelsen, og ønsker en fortsat god dag. Mvh Bettina Høst

    1. Hej Bettina
      Ruth Honore Jensen er det ikke. Men muligvis drejer det sig om Ruth Christiansen. som boede i afdelingen fra april 1994 til september 1996? Jeg håber det hjælper jeres planlægning.
      Mvh. Torben

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Emner

Nøgleord

Mere om