Beboerhus projekt

Beboerhuset

Senest redigeret 31.08.2018

Et nyt beboerhus har længe været på ønskelisten. De nuværende rammer er blevet for snævre. Indimellem mangler vi plads til flere pladser og altid mangler der plads til at lave mad i køkkenet. Der er plads til omkring 16 spisende gæster. I køkkenet mangler der bordplads. Det egner sig ikke til madlavning til mange.

Desuden trænger afdelingen til nye faciliteter og til fornyelse. Ambitionen er at tiltrække flere til beboerhuset og det kan nye møbler og friske farver være en hjælp til.

Onsdag den 27 juni 2018 afholdt vi en udvidet café-dag i den lille gildesal nr. 73. Her præsenterede bestyrelsen og driftschef, Kjeld Kristensen alle interesserede for det udkast der er kommet fra Fruehøjgaard til ny beboerhus og rammerne for nye vaskesøjler i lejlighederne.

Det er herefter tanken, at vi samler alle ideer sammen og behandler dem på bestyrelsens på mødet i august. Det skal give grundlag for det forslag, som vi tænker skal komme på dagsordenen til afdelingsmødet i september.

Skitsetegning af projektet

Materiale

Indeholdt i projektet

I følge overslaget er det planen at anskaffe:

Herudover beholder vi de eksisterende hvidevarer. Det gælder ovn og kogearrangement.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Brug muligheden her for at komme med dine ideer og tanker til beboerhuset.

Følg projektet på Beboerhuset.

Dette indlæg har 4 kommentarer

  1. Peter Østergaard Eriksen

    Jeg ser en stor fordel ved, at der etableres en terrasse ved Beboerhuset. Når vejret er egnet til udendørs kaffe og hygge, er det nærmere end pavillonen. Ligeledes ved udlejning af den lille gildesal, kan vi byde på udendørs plads med mulighed for grill.

    Stien mellem P-plads og lejligheder i nr. 79 med flere, kan omlægges, så den forløber i samme niveau hele strækningen.

  2. Ruth Jensen

    Ruth mener: Stikkontakter! Vi mangler stikkontakter generelt i beboerhuset.

  3. Peter Østergaard Eriksen

    Peter: Storskærmen (fjernsynet) har en central plads i nogle af de aktiviteter, der samler flest mennesker i Beboerhuset: landskampe, Melodi Grandprix nytårsfejring og beboermøder med mere.

    Skærmen kan flyttes fra “Fjensynshjørnet” til en placering på væggen mellem de to eksisterende vinduer, når væggen mellem det nuværende vaskeri og Beboerhuset fjernes. Derved er der plads til, at flere kan se skærmen.

    Hvis vi en dag vælger at udskifte skærmen med en projektor, vil den også være nemmere at placere, hvis hele vaskeri-væggen fjernes.

  4. Torben Ringsø Jensen

    Efter netop overstået temadag igår talte jeg og Lisa om, at det kunne være en rigtig god ide at lave en ø eller en halvø i køkkenzonen. Altså den del af køkkenet, hvor de, der laver maden, skal stå. På den måde kan de stå rundt om bordet og der kan være mange flere. Et samtalekøkken.

Skriv et svar

Læs mere